INTERVIEW S NIKOL
17. srpna 2018
1. Ahoj, jseš jedna z nejdéle cvičících klientů ve Fit Factory Třinec. Kdy jsi přesně začala a jaký byl ten důvod vstoupit do gymu a začít něco dělat?
Na první lekci jsem se přihlásila chvíli poté co se otevřel gym na Lipové. V té době už cvičil můj partner, takže jsem věděla do čeho jdu. K tomu abych se přihlásila mě donutila potřeba něco ve svém životě změnit.
2. Na co jsi za tu dobu hrdá nebo čeho si nejvíce ceníš v rámci dovedností, kondice a síly v tréninku a co bys naopak chtěla zlepšit, kde máš rezervy?
Hrdá jsem na to, že jsem začala a cvičím do teď. Vyzkoušela jsem postupně všechny lekce které FF nabízela a nejvíce mi začaly vyhovovat silové tréninky. Později jsem se přidala ke skupině cvičící s kettlebell a v tom jsem zaznamenala největši progress. Na tom všem mě nejvíce baví, že je pořád co zlepšovat.
3. Není snad tajemstvím, že se také věnuješ problematice stravování. Kam sahají zde tvé ambice? Chtěla bys toto dále rozvíjet a vzdělávat se?
Zdravé stravování jsem začala řešit až jsem nastoupila do svého dosavadního zaměstnání. Začala jsem spolupracovat s vegetariány, vegany, celiaky, diabetiky a lidmi s laktózovou intoleranci proto jsem absolvovala intenzivní pulroční výživový kurz. Momentálně si budu rozšiřovat vzdělání o kurz. který je primárně zaměřený na poradenství ve fitness stravování.
4. Na povrch prosakují informace o tom, že se pomalu přetváříš z klienta FF ve stabilního kouče gymu. Za tím je jistě spousta úvah, rozhodování a vůle ...
Stojí za tím touha po osobním rozvoji. Ráda se učím novým věcem a je to pro mě zajímavá zkušenost tímto způsobem spolupracoval s lidmi.
5. Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi v gymu?
Věnuji si převážně svému partnerovi, rodině a přátelům, ale najdu si i čas sama na sebe.
Děkuji za rozhovor.
Fit Factory team
Trenéři
Partneři
Číslo účtu: 2901929131/2010, FIO Banka a.s.
Copyright © 2020, všechna práva jsou vyhrazená FitFactory Třinec.