PŮL ROKU S POHYBOVÝM KOUČEM
19. ledna 2018
Rád bych Vám představil Marušku.
Maruška žije již nějakou dobu v Anglii a zapojila se do online programu Pohybového Kouče v listopadu 2015. Nyní trénuje podle našeho tréninkového konceptu již 5 měsíců.
Předtím, než jsme spoulu začali spolupracovat, byla Maruška typický případ člověka, který chodí posilovat do klasického fitka, sjede základní stroje, nemá nic moc plán, systém ani žádný progresivní koncept cvičení. Ví jen, že chce dobře vypadat a je odhodlaná něco pro to udělat.
V listopadu jsme přešli na nový plán, otestovali jsme co je možné a reálné cvičit v její stávající kondici a v posilovně, kterou navštěvuje a dali jsme se do práce.
Přešli jsme na systém: zpevnění, práce na středu těla, síla a nakonec kondiční tečka.
Během pěti měsíců Maruška odvedla opravdu skvělou práci. Na začátku se bála vlézt na dřepech pod osu, protože to je „moc velká“ činka, takže začátky na 20 Kg Max. Bench press a Military Press dělal problémy i na váze 10 Kg, Mrtvý tah jsme ze začátku raději ani nezkoušeli.
Nyní, poslední týden v březnu, jsme testovali maximálky.Výsledek byl ohromující. Za ty váhy by se nemusel stydět ani průměrný chlap.
Dřep 65 Kg,
Mrtvý tah 62,5 Kg,
Millitary press 25Kg,
Bench press 35 kg.
K tomu Maruška zvládne ve velmi dobrém tempu 3 Km na vesle, 50 dřepů s 15 Kg zátěží, 100 kliků rozdělených do sérií, 100 výpadů se zátěží, pracuje pravidelně na vzporech, hrazdě a bradlech.
Vše je výsledkem obrovské mentální síly Marušky, která zvládá pravidelně cvičit 4x týdně SAMA bez parťáka a s velkou radostí a nadšením. Doprovázeno striktními a progresivně nastavenými tréninkovými plány, ze kterých Maruška podává pravidelné reporty z každého tréninku.
Maruška zvládla za 5 měsíců proměnu z rekreačního návštěvníka fitka na velmi nadprůměrného atleta.
Těšíme se na další spolupráci a hlavně na pokoření dalších cílů a výzev!
Trenéři
Partneři
Číslo účtu: 2901929131/2010, FIO Banka a.s.
Copyright © 2020, všechna práva jsou vyhrazená FitFactory Třinec.